Головна » 2012 » Лютий » 2 » Об'єднання програмістів
11:38
Об'єднання програмістів
Доброго дня. Спостерігаючи за сайтом, ми можемо побачити декілька статей про програмування. Це матеріал про написання консольної ігри на C++(кросплатформа під Windows та Linux). Якщо вас цікавить програмування, і ви ще не "АС" у цій сфері, то рано чи пізно появляється потреба у практичному досвіді програмування, навчання роботи у команді.
   Оголошується на сайті набір у спільноту програмістів, для початку це мови програмування C та C++, надалі при потребі будуть відкриті нові напрямки. У нашій спільноті проводиться навчання початківців сильнішими, та просто обмін досвідом.
   Першим проектом буде гра, на початках консольна, покрокова стратегія. Головна ідея, це світ комах. На даний час це бої мурав'їв із жуками, наступними плануються оси. Також однією із основних ідей, є написання штучного інтелекту для комп'ютерного гравця. На прикладі мурах можна розглядати різні колонії, як більш пристосовані до ролей у колонії, так і менш розвинені у сторону життя у колонії, але більш сильні "бульдоги".
   Усе що б ми не робили супроводжується якимись рушіями. Для наснаги у програмуванні ігри, будуть викладатись документальні, та художні фільми на наш мотив, також безліч матеріалу для перегляду, усе це ще несе на меті приближення до реальності.

До зв'язку!

Переглядів: 725 | Додав: raptor02 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: